FAQ

FAQ - vanliga frågor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Frakten är fri på beställningar över 600kr, övriga betalar 80kr.

Reklamation

Kontakta kundtjänst om du skulle behöva reklamera din vara. Vi står naturligtvis för returfrakten.

Frakt och leverans

Vanligtvis är frakten fri för beställningar över 600kr. Extra kostnader kan dock tillkomma om tilläggstjänster önskas. Som till exempel expressfrakt, postförskott eller liknande.

Ångerrätt och retur

Din ångerrätt enligt våra köpevillkor (ångerfristen) gäller under 30 dagar. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.
Du kan bara ångra köpet på en vara om den är oanvänd. Du får naturligtvis undersöka varan och se att den passar. Förslagsvis kan man prova varna inomhus för att se att passformen är bra.

När du skickar varan tillbaka för att ångra dig står du själv för returfrakten. Vi rekommenderar att använda ett spårbart fraktsätt. Då blir ditt paket spårbart och försäkrat. Slå alltid in varan i ett skyddande emballage. Om originalförpackningen är skadad på grund av bristande emballering så kan det göras ett prisavdrag/debitering för det. Ett bra emballage är det som varan kom skickad med.

Om du önskar skicka tillbaka varan för byte så bekostar vi alltid returfrakten. Hör i så fall av dig till kundtjänst så hjälper vi dig. Du kan nå dem på kundtjanst@skoproffsen.se.

Hur vet jag vilken storlek som kommer passa?

På varje artikel finns en storleksguide som kan ge information om skon är bred smal eller andra egenskaper i produktens passform. Dessa är inte perfekta men ger en fingervisning om storleken kommer att passa.

Hur sker återbetalning vid en retur?

Återbetalning sker efter maximalt en vecka dagar från det att vi har mottagit er retur.

Hur går det till om jag måste skicka tillbaka en vara?

Alla byten på skoproffsen är fraktfritt vill du däremot ångra ditt köp så betalar du returfrakten som är 60 kr, för att få mer information hur du skickar tillbaka en vara så klicka på länken nedan för att få mer utförlig information om våra returer.

Hur kommer jag i kontakt mer er kundtjänst?

Klicka på länken för att komma till vårt kundtjänstformulär eller menyn längst upp till höger.

Vad kostar frakten när man handlar hos er?

Vi tar ut en fraktkostnad om 80kr men det är alltid fraktfritt om du handlar för över 600 kr

Vilka betalningsalternativ kan jag välja bland?

På skoproffsen använder vi oss av Svea checkout.

Hur många dagar tar det innan jag får min leverans?

Vi skickar våra varor med Schenker Ombudspaket och det brukar ta mellan 1 – 3 dagar